Despre Medici's

Născuți și educați în Timișoara

Rigoare germană în dichis latin
Prima asociere pe care o poți face cu brandul Medici's este aceea cu puternica și influenta familie din Florența - Medici, căreia i se datorează, în mare măsură, progresul științific și artistic al Renașterii. Cultura și filosofia Timișoarei au creat oameni și branduri aflate la întrepătrunderea dintre creativitatea și dichisul specific latine, pe de o parte, și, pe de altă parte, ceea ce poartă numele de efectul Habsburg, datorat celor peste 200 de ani de administrație imperială.

Filosofia clinicilor Medici's este repoziționarea medicinei în zona umană a performanței. Pentru că… „atunci când pacientul trece pragul unei clinici, el nu își oferă doar trupul pe mâinile medicului său, ci își pune în palmele acestuia întreg sufletul său dezgolit”.
ArztHaus concept
În Medici's pacienții sunt ajutați prin servicii medicale de calitate și printr-o atitudine corectă și prietenoasă. Medici's își dorește să fie deschizator de drumuri si creator de standarde de sănătate, pentru a fi apreciat si recunoscut de pacienți și parteneri și pentru a aduce medicina foarte aproape de om.

Accentul în Medici's este pus pe grija față de pacient, pe profesionalismul personalului medical și pe o dotare cu aparatură medicală de top. Ne bucurăm să-i avem în Medici's pe unii dintre cei mai buni profesioniști din sănătate: în alergologie, chirurgie vasculară, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie, hematologie, nefrologie, ortopedie, urologie, terapia durerii etc. Iar pentru cazuri speciale de secundă opinie sau tratament avansat, Medici's a dezvoltat contacte și parteneriate cu profesori recunoscuți la nivel european și mondial din Viena, Mannheim, Regensburg, Műnchen și Heidelberg, în special în domeniile oncologie, urologie, neurochirurgie și investigații imagistice de înaltă performanță.
Standarde Integrate de Sănătate Ocupațională
Pentru sănătatea companiilor, sub consilierea profesioniștilor olandezi, în Medici's au fost create conceptul de „Centru de Medicina Muncii” și, mai recent, cele de „Standarde Integrate de Sănătate Ocupațională” și „Health Factory”. În prezent, Medici's oferă un tablou complet de servicii de sănătate adresat companiilor, pe unele dintre acestea oferindu-le în premieră la nivel local, regional sau național: medicina muncii, siguranța transporturilor, medicină aeronautică, securitate națională, medicina radiațiilor, psihologie ocupațională, laborator toxicologie, primul ajutor, health culture, medicină preventivă, abonamente private de sănătate, audit ocupațional.

În acest moment, Medici's asigură servicii de sănătate pentru cca 400 de companii și pentru cca 50.000 de abonați. Mai mult, face servicii medicale pentru aproape toate firmele de asigurări din țara noastră, precum și pentru unele firme de asigurări din UE care încă nu și-au deschis sediu propriu în România.

Medici's Insider