Dr Anca Orban
Dr Anca Orban
Medic specialist
Cardiologie,
Marti, Miercuri, Joi, Vineri
Programare

Medic specialist cardiologie

Lucrează în sistem privat, pe asigurări de sănătate private și pe asigurări de stat (CNAS).

 

Dr. Anca-Maria Okros-Orban este medic specialist cardiolog la Clinicile Medici’s Timișoara. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Generală, promoția 2010. A urmat rezidențiatul în cardiologie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, timp în care a participat la multiple congrese și conferințe locale și naționale. Este membră a Societății Române de Cardiologie și are convingerea că actul medical de calitate nu se poate face fără o doză serioasă de dragoste și respect și fără profesionalism, umanism si credință.

”Lecția omeniei am învățat-o de la părinți, am continuat-o în perioada liceului și în anii studenției, unde  am beneficiat de o instruire de calitate din partea unor profesori extrem de dăruiți”, spune Anca.

Dorința de a face bine este mereu un deziderat de viață pentru ea, iar provocările sunt privite ca oportunități. A reuși să ai o atitudine pozitivă în fiecare zi și să crezi în continuare în cinste și în corectitudine reprezintă factorul cheie atât în plan profesional, cât și personal. În societatea în care reperele morale se pierd în neant Dr. Anca Orban rămâne consecventă principiilor sale de viață.

 

Experienta profesionala:

Stagii de pregatire: