Primăvara acestui an aduce vești bune pentru clienții Clinicilor Medici’s, care au de acum acces la programări online de pe telefoane și tablete cu ajutorul noii aplicații mobile.

Pentru că vremurile noi cer măsuri noi, pentru că o afacere de succes în secolul vitezei înseamnă promptitudine, respect și calitate pentru cei pe care îi deservește și pentru că omul modern este unealta internetului, chiar și atunci când vine vorba de sănătate, Clinicile Medici’s spun încă o dată „prezent” și la această categorie.

Welcome to Medici’s Mobile App!

Din data de 15 martie, aplicația „MEDICI’S” este disponibilă pe Google Play (Android), iar pe AppStore (iOS) este în curs de autorizare la Apple. Aplicația poate fi descărcată direct pe telefon sau pe tabletă: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qualteh.medicis

Principalul operator de servicii medicale corporate din Timișoara și din zona de vest deservește circa 500 de companii client, aproximativ 50.000 de abonați permanenți și susține cu desăvârșire dezvoltarea acestui domeniu tehnologic, atât prin investițiile făcute pe parcursul celor 21 de ani de business, cât și prin proiectele de viitor care vizează „aparatură occidentală de top, medici foarte buni și servicii ce pot concura fără nicio rușine cu cele oferite în străinătate”, după cum a declarat dr. Adrian Bădescu, CEO Medici’s.

De ce este mai simplă o programare online, decât un apel telefonic pe call center?

Punctul forte al aplicației „MEDICI’S” îl constituie înregistrarea care se efectuează extrem de simplu, în trei pași și maximum două minute. Apoi, orice programare (sau anulare) pentru client sau pentru un alt membru al familiei durează mai puțin de un minut, în confortul vizualizării medicilor doriți și al alegerii optime a zilei și orei dorite, în funcție de programul de activitate și disponibilitatea în timp real. Spre deosebire de aplicația mobilă de programări online, call center-ul clinicilor are rol doar de consiliere pentru situații speciale, iar timpii medii de așteptare la call center sunt de 3-7 minute.

Piața o cere, iar studiile o confirmă. De ce o aplicație mobilă și nu un program clasic de desktop sau laptop?

Conform ultimelor studii, peste 86% dintre accesările online din zona de vest a României (peste 90% în orașele mari) pentru situații de utilitate imediată (rezervări etc) se efectuează de pe dispozitive mobile (telefoane și tablete). Dintre acestea, peste 98% utilizează sisteme de operare Android sau iOS. În situația în care se întâmpină probleme în cazul aplicației, clienții sunt rugați să contacteze Clinicile Medici’s pe adresa de e-mail office@medicis.ro.

 „Domeniul serviciilor de sănătate începe să constituie un segment important pentru economia locală. Până în prezent, Medici’s au făcut investiții de circa 5 milioane de euro în clinicile din Timișoara, din care 1,5 milioane de euro doar în ultimul an. În medicină, ca să-ți faci foarte bine profesia, e nevoie să pui la un loc trei elemente: medici foarte buni – fără un profesionist, restul sunt doar vorbe; tehnologie – ultra performantă și în momentul de față tehnologia face foarte mult din actul medical; grija față de pacient – o tehnologie foarte bună, un medic foarte bun, dar care se poartă nepotrivit cu un pacient, dacă relația, mediul și confortul pe care îl oferă lasă de dorit, afectează automat relația cu pacientul și credința acestuia că se va face bine”, a mai declarat dr. Adrian Bădescu, CEO Medici’s.