Afla unde iti faci programarile in intreaga Retea MedLife din Romania

Anunt important pentru toti cei care au abonamente private de sanatate la Medici’s.

„Din 6 iunie 2023 in Clinicile Medici’s se va înlocui complet platforma informatică actuală (icMed) cu noua platformă informatică (Charisma) care gestionează întreaga rețea MedLife la nivel național. Transferul pe noua platformă este pregătit de câteva săptămâni și, din 6 iunie, vom avea și suportul a peste 20 de colegi din București (din IT și suport). Posibil să apară totuși mici inconveniente pe care ne vom strădui să le rezolvăm rapid, cerându-ne scuze.

Începând cu 6 iunie 2023, programările online se vor efectua direct pe aplicatia mobilă MedLife (vechea aplicație mobilă Medici’s va deveni inactivă). Aplicația mobilă MedLife va putea fi descărcată de pe AppStore și GooglePlay.

Abonații Medici’s (cu abonamente private de sănătate) vor avea în continuare acces în toate Clinicile Medici’s din Timișoara și Dumbrăvița. Pentru programarea online, după descărcarea și înregistrarea în aplicația MedLife, căutați clinicile „MedLife Medici’s” din Timișoara și programați-vă la unul dintre medicii noștri din aceste clinici.

Prin intermediul noii aplicații veți putea avea acces la istoricul Dvs medical, veți putea să vă verificați rezultatul analizelor de laborator și veți avea acces la multe alte beneficii.

Facem noi progrese, împreună, zi de zi. Digitalizăm, simplificămoptimizăm, oferim acces la servicii medicale de calitate, desființând limite geografice și costuri suplimentare de bani și timp.

Împreună FACEM ROMÂNIA BINE!”, transmit reprezentantii clinicilor.

Acceseaza magazinul online de pe butoanele de mai jos