Optică de lux în zona centrală a Timișoarei. Clinicile Medici’s au deschis: Medici’s Optic-Boutique. 23 de ani de business de calitate și dezvoltare continuă. O afacere de suflet care pune în prim plan clientul și nevoile acestuia.

Clinicile Medici’s din Timișoara încheie anul 2019 cu încă un eveniment de top. De astăzi branduri de prestigiu se regăsesc în portofoliul opticii din incinta Medici’s Academica de pe bulevardul Circumvalațiunii. Balenciaga (Paris), Gucci (Italy), Saint Laurent (Paris), Guess by Marciano (Los Angeles), Escada (Germany), Baldinini (Italy), Dsquared2 (Italy), Puma (Germany), RayBan (New York), Furla (Italy), Just Cavalli (Italy), Revlon (New York), Tom Ford (Austin), Ted Baker (London) sunt doar câteva dintre numele grele prezente în Medici’s, iar lista poate continua.

„Sunt branduri superioare de o calitate foarte bună, dar avem și branduri de calitate premium. Ne-am dorit ca și clienții să poată regăsi anumite tipuri de rame și branduri pe care poate nu le găsesc în alte părți. Avem un departament de oftalmologie bine pus la punct și ca dotare și ca medici. Sunt patru medici specialiști și primari oftalmologi: Alina Iordache, Cristina Gherman, Ana Maria Misici și Georgiana Șuță. Era nevoie practic ca să închidem un serviciu pentru pacienți și printr-o ofertă de rame și lentile de o calitate bună și foarte bună.

Partea de clinică oftalmologică funcționează de foarte mulți ani și toți pacienții pe care îi avem cu carduri Medici’s și posesorii de carduri private de sănătate (Allianz, Signal iDuna, Asirom, Omniasig) au 20% reducere în toată perioada sărbătorilor până în 10 ianuarie și cu siguranță vom negocia probabil la reduceri și în continuare, după sărbători.”, a declarat dr. Adrian Bădescu, fondatorul Clinicilor Medici’s.

Bianca Bădescu, brand-curator al Medici’s Optic-Boutique a vorbit despre experiența, seducția și privilegiul de a sta în proximitatea marilor case de modă din Paris, Milano, Londra sau New York:

„Trendul colecțiilor de iarnă-primăvară 2019-2020 urmează tonuri terane, neutre (bej, verde, portocaliu-ars) spre tonuri bogate și strălucitoare (neon, midnight blue, fucsia). Stilul alunecă în extreme, de la cadre pregnante, supradimensionate, până la delicate cadre metalice minimaliste. Poți opta pentru un stil dramatic cu nuanțe de roșu, sau pentru un stil profesional cu rame subțiri și ușoare de aur. Revin în trend formele geometrice pronunțate în stiluri retro: unghiuri ascuțite, cadre hexagonale sau pătrate, acompaniate de lentile în culori neutrale, caracteristice anilor 1970. Plasticul clar a surprins imaginația designerilor de modă de pretutindeni și este transpus într-o serie de modele de îmbrăcăminte și accesorii îndrăznețe (poșete, paltoane, pantofi, rame de ochelari).
Colecțiile Medici’s Optic-Boutique includ ultimele trenduri ale brandurilor în vogă: plastic clar, roz ars millenial, roșu vibrant, leopard, modern prints, gold metal, vintage nude etc.

Nu există un accesoriu mai bun, care să îți actualizeze și marcheze stilul, la fel de rapid ca o pereche de cadre noi. 2020 aduce un look elegant și favorizează persoanele îndrăznețe. Oamenii adoră designul elegant și aspectul frumos. Dacă sunteți în căutarea celor mai cool ochelari de vedere atât pentru bărbați, cât și pentru femei, le puteți găsi la Medici’s Optic-Boutique”.

Evenimentul de lansare a fost încă o semnătură a eleganței și rafinamentului celor de la Medicis, unde s-a creat o atmosferă de sărbătoare, în ambientul cald și plăcut al clinicii. Colegi, prieteni apropiați și parteneri de afaceri au testat noile produse, au socializat și s-au bucurat și de lansarea unei noi cărți, de această dată un volum de poezii intitulat: „Anotimpuri de iubire”, al autoarei Andreea Coicici.

„Este o colecție de poezii adunată de prin vremea liceului până astăzi. Am ales Anotimpuri de iubire pentru că dinamica psihică a noastră ne face să trecem prin diverse stări emoționale și nu doar și m-am gândit că există mereu o ciclicitate pe parcursul vieții și de aici și ideea de anotimp. Uneori intrăm în toamna iubirii, uneori se naște un copac nou al vieții în iubire, alteori se îngheață sentimentele, așa că m-am gândit la metafora anotimpurilor vizavi de dinamica emoțională.

Ca și psiholog de meserie aș spune că de cele mai multe ori că atunci când simțim că ne lasă puterile apelăm la ambulanța terapeutică, însă ar fi foarte bine să existe prevenție, adică să ne facem un fel de cură psihanalitică pe parcursul vieții. Să nu ajungem într-un impas ca să apelăm la ajutorul unui psiholog, pentru că el nu este un psihiatru să ofere medicație într-o criză puternică, ci este cel care ne poate îndruma să prevenim crizele existențiale. Mă ghidez după motto-ul: Cei nefericiți sunt de fapt cei fericiți și invers!”, a povestit Andreea Coicici.

Cu servicii de top, o echipă închegată și puternică, aparatură de ultimă generație Clinicile Medici’s încheie încă un an extraordinar, despre care Adrian Bădescu a povestit:

„A fost un an destul de provocator din multe puncte de vedere: pe de o parte a fost un an de consolidare pentru că anul trecut am făcut foarte mari investiții, au fost investiții doar în dotare și clinică, ori anul acesta am consolidat echipa, proceduri de lucru, proceduri medicale, tehnici operatorii, medici noi, pe anumite specialități cum este de exemplu endoscopia digestivă, cea superioară și cea inferioară, respectiv gastroscopia și colonoscopia. Vom închide anul cu peste 1.000 de endoscopii efectuate doar cu anestezia generală, e un număr destul de mare și ne-am bucurat că este și o piață de pacienți mult mai educată care după 45 de ani încep să se verifice.

A fost un an pe plus din punct de vedere al valorii și al calității actului medical ,am reușit să repoziționăm contractele, să repoziționăm salarii și sperăm ca anul viitor va fi unul mult mai bun și mai echilibrat și mai ales că am demarat construcția unui spital. Tocmai am avut partea de licitație și semnarea contractului cu firma constructoare. Este un spital de 5.000 de m pătrați situat în centrul Timișoarei, foarte aproape de piața Operei, mai exact în piața Bălcescu, iar proiectul ar trebui să-l terminăm în anul 2021. ”