Inspirăm sănătate prin medici de excepție, dotare de top, centre de excelență și respect pentru om și umanitate. Suntem un concept născut și educat în spațiul de efervescență al rigurozității habsburgice cu iluminismul latin. Excelăm în zona corporate și ridicăm calitatea la nivel de Standarde Integrate de Sănătate Ocupațională”.

După aceste idei se ghidează cel mai mare centru de sănătate ocupațională din afara capitalei: Clinicile Medici’s, cu o activitate de peste 20 de ani pe piața serviciilor medicale, în România. Grija pentru detaliu și dorința de a face toate corecțiile necesare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților, dar și companiilor-client au adus Medici’s în topul clinicilor din vestul țării, înregistrând în ultimul an un număr de aproximativ 150.000 de pacienți.

În momentul de față, compania gestionează problemele de sănătate ale peste 400 de companii și instituții, are peste 60.000 de abonați permanenți proprii, face servicii medicale pentru aproape toate firmele de asigurări din România, precum și pentru unele firme de asigurări din U.E. care încă nu și-au deschis sediu în România, a creat conceptul de centru de medicina muncii și de Health Factory (Integrated Occupational Health Standards iOHS/SiSO).

Aflată în zona ultracentrală a Timișoarei, pe strada Dimitrie Paciurea, clinica, o clădire cochetă pe patru niveluri, cu arhitectură specifică Timișoarei interbelice, are o anumită noblețe discretă, de bun-simț. Dimensiuni decente, culori pastelate, vitralii, o mică grădină în stil englezesc, totul învăluit într-o eleganță aparte, locul unde arta și bunul gust se împletesc perfect cu discreția și simplitatea. Clinics ArtGallery a găzduit colecțiile artiștilor Angela Szabo (Cluj), Gloria Vreme Moser, Lucia Kolla Stoica, Eugen Răduț sau Sorin Nicodim. Periodic, Clinics își deschide porțile, pentru o zi, reunind oameni de cultură și de artă cu manageri și profesioniști din diverse domenii, în ceea ce a devenit deja o tradiție: vernisajele Clinics.

NOUA CLINICĂ DE TOP „MEDICI’S ACADEMICA”

Luna august a anului 2018 aduce o nouă performață pentru Medici’s: deschiderea clinicii Medici’s Academia, o investiție de peste un milion de euro, ce vizează dotarea cu echipamente medicale moderne în scopul creșterii calității serviciilor medicale și a competitivității Clinicilor Medici’s.

Noua clinică va include cabinete de consultații și investigații în specialități chirurgicale și stomatologice, două săli de intervenții chirurgicale de ambulator și spitalizare de zi. De asemenea, locația va dispune și de un cabinet medical de specialitate pentru comunitatea italiană din Timișoara, proiect dezvoltat împreună cu Consulatul Onorific al Italiei la Timișoara. În prima etapă se va deschide doar etajul 1, în suprafață de cca. 1.000 mp, cu o investiție de aproape 500.000 de euro, urmat de celelalte două etaje, proiect realizabil cu ajutorul dezvoltatorului Bega Grup, după cum a declarat Adrian Bădescu MD, CEO Medici’s.

Fondator al Clinicilor Medici’s, președinte Rotary Club Timișoara și Consul Onorific al Mexicului, doctorul Adrian Bădescu a dorit să sublinieze faptul că atât serviciile clinicilor, cât și proiectele derulate de acesta pe parcursul anilor nu au făcut altceva decât să dezvolte încrederea românilor în sistemul sanitar românesc, ideea că nu doar clinicile din străinătate oferă servicii de top, iar pacienții pot fi tratați așa cum ar trebui să se întâmple într-o lume civilizată. 

„Noi avem șansa să învățăm de la noua generație și să ne adaptăm (rapid) sau să ieșim pe ușa din dos a noii lumi”  – Adrian Bădescu

Clinica Medicis | Clinics

Ortopedie-Traumatologie; Pneumologie; Medicină Generală; Endocrinologie; Medicina Familiei; Laborator; Oftalmologie; Imagistică; Medicina Muncii; Pediatrie; Neurologie; Cardiologie; Nefrologie; Alergologie și Imunologie; Psihologia Muncii, Ergonomie; Medicina Aeronautică; Dermatovenerologie; Hematologie; Otorinolaringologie; Gastroenterologie; Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie; Medicină Internă; Obstetrică-Ginecologie

Toți cei care doresc să beneficieze de serviciile medicale ale clinicilor pot obține informații sau pot face programări pe adresa de e-mail: office@medicis.ro sau la numerele de telefon: 0356 911; 0356 433 733; 0729 991 515.